

-
Bereid de gekaramelliseerde uien : Snijd de uien in ringen en bak ze op een middelhoog vuur in wat boter of olie. Zodra ze glazig worden, voeg je de bruine suiker en de balsamico toe. Laat 10 à 15 minuten zachtjes sudderen tot de uien mooi goudbruin, zacht en zoet zijn.
-
Bereid de gekaramelliseerde uien : Snijd de uien in ringen en bak ze op een middelhoog vuur in wat boter of olie. Zodra ze glazig worden, voeg je de bruine suiker en de balsamico toe. Laat 10 à 15 minuten zachtjes sudderen tot de uien mooi goudbruin, zacht en zoet zijn.
-
Meng de saus : Roer de graanmosterd en de mayonaise door elkaar tot een gladde, romige saus.
-
Maak de broodjes klaar : Warm de hotdogbroodjes enkele minuten op in de oven of broodrooster, zodat ze lekker zacht vanbinnen en licht krokant vanbuiten zijn.
-
Stel je hotdogs samen : Snijd elk broodje open, smeer er wat saus in, leg er een warme worst in en schep er een lepel gekaramelliseerde ui over. Werk eventueel af met een paar plakjes augurk of een beetje geraspte kaas.
-
Serveer warm : Heerlijk met Belgische frietjes of een frisse salade erbij.