1. Bak de kip : Snijd de kipfilets in reepjes en bak ze goudbruin in een hete pan met wat olijfolie. Kruid met paprikapoeder of tex-mexkruiden, zout en peper. Bak ze zo’n 8 à 10 minuten tot ze gaar en goudbruin zijn.

  2. Maak de vulling klaar : Snijd de paprika’s in dunne reepjes. Snijd de avocado in plakjes. Was en droog de sla. Snijd de rode ui in fijne ringen als je die erbij wil.

  3. Verwarm de tortilla’s
    Verwarm de tortilla’s enkele seconden aan elke kant in een hete pan, of leg ze 20 seconden in de microgolfoven onder een licht vochtig doek. Zo worden ze soepel en makkelijk om te rollen.

  4. Stel je wraps samen
    Beleg elke tortilla met:
    Enkele blaadjes sla
    Warme kip
    Reepjes rode en gele paprika
    Avocadoplakjes
    En eventueel wat rode ui
    Rol de tortilla strak op tot een wrap.

  5. Serveer of neem mee : Eet de wraps meteen op, of pak ze in voor een gezonde meeneemmaaltijd.

Recepten

Ideeën nodig voor evenwichtige en heerlijke recepten?
Een heerlijk ontbijt, een licht diner, een burgeravond of toastjes om te delen… Jacquetbrood* is een eindeloze bron van inspiratie voor je maaltijden.
VRIJ SPEL VOOR PLEZIER !

Pour votre santé, évitez de manger trop gras, trop sucré, trop salé.

*Speciale broden.