

-
Bak de kip : Snijd de kipfilets in reepjes en bak ze goudbruin in een hete pan met wat olijfolie. Kruid met paprikapoeder of tex-mexkruiden, zout en peper. Bak ze zo’n 8 à 10 minuten tot ze gaar en goudbruin zijn.
-
Maak de vulling klaar : Snijd de paprika’s in dunne reepjes. Snijd de avocado in plakjes. Was en droog de sla. Snijd de rode ui in fijne ringen als je die erbij wil.
-
Verwarm de tortilla’s
Verwarm de tortilla’s enkele seconden aan elke kant in een hete pan, of leg ze 20 seconden in de microgolfoven onder een licht vochtig doek. Zo worden ze soepel en makkelijk om te rollen. -
Stel je wraps samen
Beleg elke tortilla met:
Enkele blaadjes sla
Warme kip
Reepjes rode en gele paprika
Avocadoplakjes
En eventueel wat rode ui
Rol de tortilla strak op tot een wrap. -
Serveer of neem mee : Eet de wraps meteen op, of pak ze in voor een gezonde meeneemmaaltijd.