

-
Maak het fruit klaar : Was de druiven en snijd ze doormidden of in vieren. Snijd de vijgen in partjes. Zet het fruit even opzij.
-
Toast het brood : Grill de sneetjes brood in een droge pan of broodrooster tot ze goudbruin en licht krokant zijn.
-
Meng de geitenkaas : Roer de geitenkaas los met de honing, een snuifje zout en een draai van de pepermolen. Liever een smeuïger resultaat? Voeg dan een lepel room of natuuryoghurt toe.
-
Marineer het fruit : Meng de vijgen en druiven in een kom met de olijfolie en balsamico. Kruid lichtjes bij met zout en peper. Laat ongeveer 10 minuten rusten zodat de smaken goed intrekken.
-
Stel je toast samen : Smeer op elke toast een royale laag honing-geitenkaas. Verdeel daarover de gemarineerde vruchten.
-
Werk af en serveer : Werk af met blaadjes munt voor een frisse toets. Serveer meteen, bijvoorbeeld met een slaatje van rucola of jonge scheutjes.