1. Bak de spinazie : Stoof de spinazie een paar minuten in een hete pan met wat boter of olie tot ze mooi geslonken en zacht is. Laat goed uitlekken als er veel vocht vrijkomt, en kruid met wat peper.

  2. Stel de croques samen : Besmeer twee sneetjes brood royaal met kruidenkaas. Verdeel de gestoofde spinazie erover en leg daarop de sneetjes gerookte zalm. Dek af met de resterende sneetjes brood.

  3. Bakken : Verwarm een pan op middelhoog vuur en bak de croques 2 à 3 minuten aan elke kant. Ze zijn klaar wanneer de buitenkant lekker krokant is en de binnenkant zacht en smeuïg.

  4. Serveren : Snijd de croques doormidden voor een echte bistro-look en serveer ze goed warm, vergezeld van een frisse, typisch Belgische salade: krokante sla, fijngesneden rode ui en enkele walnoten.

Recepten

Ideeën nodig voor evenwichtige en heerlijke recepten?
Een heerlijk ontbijt, een licht diner, een burgeravond of toastjes om te delen… Jacquetbrood* is een eindeloze bron van inspiratie voor je maaltijden.
VRIJ SPEL VOOR PLEZIER !

Pour votre santé, évitez de manger trop gras, trop sucré, trop salé.

*Speciale broden.