1. Toast de sneetjes : Rooster de sneetjes brood lichtjes in een droge pan of broodrooster. Door de zachte structuur worden ze lekker krokant aan de buitenkant en blijven ze heerlijk mals vanbinnen.

  2. Smeer er de pindakaas op : Besmeer elke toast royaal met pindakaas. De egale vorm van het brood zorgt ervoor dat je de spread mooi kan verdelen.

  3. Beleg met fruit : Snijd de bananen en de kiwi’s in schijfjes. Leg het fruit mooi verdeeld op de pindakaastoast. De combinatie van krokant brood en zacht, sappig fruit is puur genieten.

  4. Beleg met fruit : Snijd de bananen en de kiwi’s in schijfjes. Leg het fruit mooi verdeeld op de pindakaastoast. De combinatie van krokant brood en zacht, sappig fruit is puur genieten.

Recepten

Ideeën nodig voor evenwichtige en heerlijke recepten?
Een heerlijk ontbijt, een licht diner, een burgeravond of toastjes om te delen… Jacquetbrood* is een eindeloze bron van inspiratie voor je maaltijden.
VRIJ SPEL VOOR PLEZIER !

Pour votre santé, évitez de manger trop gras, trop sucré, trop salé.

*Speciale broden.